Seattle Tennis Club Clubhouse

This is the renovation of a building that began as the “Firlock Canoe Club” in the 1890s and later became home of the Seattle Tennis Club. Through the years, the original structure has been added on to at different times and now has become the 22,000 square foot present building. The renovation included extensive structural work to restore the integrity of older portions of the building. A new entry drive was constructed which changed the main entrance from the second floor to the third floor to improve handicap access. A variety of other goals were accomplished during the remodel including moving the walls of the squash courts to make them regulation size. New finishes were provided throughout most of the Club, yet much in keeping with the Club’s original character. Lewis provided extensive preconstruction and construction services including estimating, value analysis, management of a shoreline review process, and subcontractor management for a complete remodel and one-floor vertical addition to the clubhouse.

< All Projects
Location:

Seattle, Washington

Client:

Seattle Tennis Club

Architect:

NBBJ

Awards:

2000 AGC Best Mid-sized Remodel in Washington